Handelsbetingelser m.v.

Handelsbetingelser
Ved køb under 150 kr. betaler kunden 50 kr. i fragt. Ved køb over 150 kr. skal kunden ikke betale fragt. Varerne sendes til den adresse, kunden har angivet ved bestillingen. De sendes fra Danmark eller fra Irland. Den typiske leveringstid er 5-7 dage, men der er pt. “flashehalse” hos postvæsenet. Alle priser er inkl. moms og angivet i danske kroner.

Persondatapolitik
For at indgå købsaftale via hjemmesiden er der brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og email. Oplysningerne opbevares alene mhp. gennemførelse af ordren. Hjemmesiden har statistisk værktøj, der alene viser antallet af besøgende, men ikke hvem de er. Der registreres aldrig andre oplysninger end ovennævnte – altså ingen personfølsomme oplysninger. Hvis kunden alligevel ønsker indblik i, hvilke oplysninger der er indsamlet, så er det altid muligt.

Levering
Produkterne afsendes mandag-fredag dagen efter afgivelse af bestillingen. Der tages aktuelt set forbehold for længere leveringstid. Leveringen fra vores side vil altid ske i overensstemmelse med disse handelsbetingelser, men levering fra An Post og PostNord kan variere. Vi vil til enhver tid holde kunden opdateret om forventet leveringstid og hvor pakken befinder sig. Hvis det er afgørende for dig at få pakken frem pr. en bestemt dato, vil vi gerne bede dig om at oplyse os om dette, så vi evt. kan påvirke leveringsdatoen. Det hænder i øvrigt, at vi deler en levering op i to pakker, der sendes samtidig, selvom der er tale om ét køb. Dette er tilfældet ved køb af fx 600 gram.

Med venlig hilsen

Magasinet Sundhed, Sundhed+ og Vigør superfoods

E-mail: superfoodsdanmark@gmail.com