Handelsbetingelser m.v.

Handelsbetingelser
Der er gratis levering ved køb af enhver størrelse. Pakken sendes til den adresse, du har angivet ved bestillingen. Alle priser er inkl. moms og angivet i danske kroner. Den gratis forsendelse er uden ‘track & trace’ (sporbar forsendelse). Hvis kunden ønsker at følge varens vej frem til sin postkasse, så bedes kunden sende en email herom.

Persondatapolitik
For at indgå købsaftale via hjemmesiden er der brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og email. Oplysningerne opbevares alene mhp. gennemførelse af ordren. Der registreres aldrig andre oplysninger end ovennævnte – altså ingen personfølsomme oplysninger. Hvis kunden alligevel ønsker indblik i, hvilke oplysninger der er indsamlet, så er det altid muligt.

Levering
De økologiske varer afsendes mandag-fredag, samme dag eller dagen efter ordren er afgivet. Leveringen fra vores side vil altid ske i overensstemmelse med disse handelsbetingelser, men levering fra PostNord kan variere. Den forventede leveringstid fra PostNord er cirka en uge. Det er kundens ansvar, at PostNord kan gennemføre leveringen. Vi anbefaler, at man sætter sig ind i PostNords muligheder for fleksibel levering: https://www.postnord.dk/modtag/fleksibel-levering

Med venlig hilsen
Magasinet Sundhed og Vigør superfoods
E-mail: superfoodsdanmark@gmail.com