Kontakt magasinet

Hvis du har behov for at kontakte os om en ændring af dit abonnement, så bedes du skrive en SMS til 9111 93 96 (se nedenfor vedr. email). Det er nemt for både dig og os, når vi får dine oplysninger på skrift. Vi beder dig om altid at oplyse dit navn og din adresse.

Hvis du vil ændre adressen, så skriv venligst den gamle adresse og den nye adresse. Hvis henvendelsen drejer sig om, at du gerne vil ophøre med at modtage magasinet, så kan du nøjes med at skrive dit navn og din adresse samt, ordet AFSLUT.

Vi opfordrer til, at du udover at sende en SMS også skriver til os på sundhed.artikler@gmail.com eller www.facebook.com/magasinetsundhed, for at være sikker på, at der ikke kan opstå fejl i modtagelsen af din besked. Vi vil som regel blot foretage den ændring, du har bedt om, uden at skrive et svar til dig. Du er velkommen til at bemærke i din besked, hvis du foretrækker, at vi sender et svar.

Hvis din henvendelse drejer sig om, at du har modtaget et beskadiget magasin (fx vådt eller krøllet), så bedes du skrive til sundhed.artikler@gmail.com eller www.facebook.com/magasinetsundhed. Vi vil altid sørge for, at du i sådan en situation modtager et nyt magasin. Vi vil meget gerne høre fra dig!