Opskrift: Laks med avokado og dild

//Opskrift: Laks med avokado og dild

Opskrift: Laks med avokado og dild

Denne laksetatar smager så godt, at du både kan bruge den til hverdag og som en lækker forret til gæster.

Tekst: Jane Faerber

Mad til en person:

  • 130 g fersk laks, der har været frosset i mindst 24 timer
  • 50 g avokado
  • 20 g rødløg
  • 50 g bladselleri

Skær den halvfrosne laks i små tern, kom dem i en skål og lad dem tø helt op i køleskabet. Halver avokadoen og skær kødet fra den ene halvdel i små tern. Hak løget fint. Skræl bladsellerien med en tyndskræller for at fjerne det yderste trevlede lag. Skær stænglerne i små tern.

Bland løg, avokado og bladselleri i en skål. Vend lakseternene i.

Dilddressing:

  • 30 g cremefraiche 38 %
  • 1 spsk friskhakket dild
  • 1 spsk lime- eller citronsaft
  • 1⁄2 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
  • evt. grøn salat

Bland en dressing af cremefraiche, hakket dild (gem lidt til drys), limesaft, sennep, salt og peber og smag den til, inden du rører den ud i blandingen med laks.

Server den, som den er, eller læg eventuelt lidt grøn salat under. Drys til sidst lidt dild på toppen.

2019-01-30T10:37:15+00:00Opskrifter|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.