Opskrift: Grønkålspesto

/, Udvalgte A/Opskrift: Grønkålspesto

Opskrift: Grønkålspesto

Af: Lisbeth Tordendahl

  • DET SKAL DU BRUGE
  • 200 g grønkål
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 1/4 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1⁄2 avocado
  • Salt
  • 30 g ristede pinjekerner

SÅDAN GØR DU

Skræl gulerødder. Rens kålen grundigt og skær stilkene fra bladene. Saml bladene i en bunke og skær i store stykker. De stilke, der er saftspændte, skæres i tynde skiver, de øvrige kasseres.

Bring vand i kog i en gryde, kom stilke og blade i. Kog uden låg i 1 minut. Hjælp kålen ned under vandet med en ske. Dræn og køl af.

Blend kålen groft med hvidløg, olie, citron, avocado og lidt salt. Kom pinjekerner i, blend til ønsket konsistens og finjustér med salt.

Variation: Jeg laver pestoen tyk, så den også er nem at bruge som pålæg. Du kan naturligvis tilsætte mere olie og også parmesanost, hvis du har lyst.

2019-02-16T19:57:07+00:00Opskrifter, Udvalgte A|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.