OPSKRIFT: GRÆSKARLASAGNE

/, Udvalgte B/OPSKRIFT: GRÆSKARLASAGNE

OPSKRIFT: GRÆSKARLASAGNE

Til fire personer,

  • 1 hokkaido (ca. 900 g)
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 rødløg
  • lidt smør og olie til stegning
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 2 ds flåede tomater
  • 140 g tomatpuré
  • 1 spsk røget paprika
  • 2 fed hvidløg
  • lidt frisk basilikum
  • salt og peber
  • 2 kugler frisk mozzarella

Løgene skæres og svitses i en stor gryde med lidt smør og olie, indtil de er bløde. Kødet tilsættes og svitses, indtil det har farve. Tilsæt bouillon, flåede tomater, tomatpuré og røget paprika og lad det simre i 30-45 minutter. Pres hvidløget i og lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt frisk basilikum og smag til med salt og peber. Græskarret klargøres og skæres i skiver på ca. 1⁄2 cm.

Kød, græskar og mozzarella samles i flere lag i et ovnfast fad – start med kød og slut med mozzarella. Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 40 minutter.

2019-10-03T11:30:39+00:00Opskrifter, Udvalgte B|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.