KRYDRET INDBAGT BLOMKÅL

/, Udvalgte A/KRYDRET INDBAGT BLOMKÅL

KRYDRET INDBAGT BLOMKÅL

Af: Lisbeth Tordendahl

2 portioner

  • DET SKAL DU BRUGE
  • 1/2 blomkål mellemstørrelse (ca.450 g)
  • 1 dl fuldkornsrismel eller kikærtemel
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Halvanden tsk løgpulver
  • En halv tsk røget sød paprika
  • 1/8 – 1/6 tsk cayennepeber
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1 1/2 dl vand
  • 1 spsk shoyu eller tamari
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 3 1/2 spsk kokosolie

SÅDAN GØR DU

Skær blomkål i halvstore buketter. Rør melet sammen med krydderierne i en stor skål. Rør vand, shoyu/tamari og tomat i til en dej uden klumper.

Smelt olien over svag varme. Rør det i. Bland blomkålsbuketterne i dejen, sørg for at dejen bliver godt fordelt på blomkålen. Læg blomkålsbuketterne på en plade med bagepapir og sæt i en 220 grader varm ovn i 20 minutter.

Vend blomskålsstykkerne og bag videre i ovnen ca. 15 minutter.Spis som de er eller servér med dip af almindelig- eller plantemælks-yoghurt rørt med urtesalt, løgpulver og purløg.

2019-02-16T20:00:55+00:00Opskrifter, Udvalgte A|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.